Konsultmäklare

meOne - Förmodligen Sveriges bästa konsultmäklare

Kunskap och kompetens genom att flera av oss varit i IT-branschen länge är en sak som särskiljer oss från många konsultmäklare.

Vi är ett oberoende och fristående IT-konsultbolag där våra konsulters kompetenser och våra relationer är vårt yttersta fokus.

Konsultmäklare för IT-konsulter, SAP-konsulter och IT-specialister

Vi förmedlar allt från IT-konsulter och seniora specialister, till uppdrag av mer junior karaktär när detta behövs.

Vi har utvecklare, testare, projektledare, SAP-konsulter och många andra konsulter med olika kompetenser i vårt nätverk.

Vikten av transparens i samarbetet med en konsultmäklare

Vi är öppna, med våra avsikter och avtal. Vi tror att de mest framgångsrika affärerna och de mest hållbara relationerna byggs på ärlighet, öppenhet och tydlighet. De parter som är inblandade i en affär – meOne, kund och konsult/partner – har full inblick i alla avtal. Alla ser vad alla får.

Låg fast ersättning, transparens om det ekonomiska i affären är något som vi tror på och jobbar efter. Det skapar en trygghet som vi och våra partners kan bygga vår fortsatta relation på.

Från första möte till avslut: En typisk process med oss som konsultmäklare

Konsultmäklare - process vid affär

Vanligtvis arbetar vi på meOne utifrån följande process:

  • Initiering med beskrivning av profil och vanliga frågor och krav
  • Därefter gör vi en sökning för att finna lämpliga kandidater
  • Vi arbetar utifrån att validera och kvalificera ett mindre urval av de bäst passande utefter kravprofilen.
  • När vi presenterar kandidater har vi vanligtvis ett urval på 1-3 kandidater beroende på önskemål/uppdrag och tillgång
  • Därefter sker en preparering för intervju
  • När en kandidat valts så ordnar sedan vi med ett avtal för att få de legala kraven på plats
  • Uppdragsstart

Söker du en konsult?

Vi har lång erfarenhet av att matcha rätt konsult med kraven i ett projekt. Med vår kvalitetssäkrade urvalsprocess säkerställer vi rätt konsult till ditt uppdrag.

Är du konsult och vill bli en del av vårt nätverk?

Som konsultmäklare hjälper vi konsultbolag såväl som egenföretagare. Vi rådgör med dig i ett personligt möte för att träffa rätt både med uppdrag och kund. Vill du ha ett bollplank så finns vi där!

meOne – en personlig konsultmäklare med seniora och erfarna IT-konsulter

Vi på meOne värdesätter relationer – Vi älskar affärer. Framför allt tycker vi om känslan av en lyckad affär, där alla känner sig som vinnare. Detta är precis vad vi vill uppnå – vi vill ge både våra kunder och våra partners en känsla av att ha vunnit något. En välbehövlig förstärkning i teamet. En trygg och utmanande arbetsplats. En ny långsiktig partner att lita på. Någon man kan ringa vid minsta fråga.

Vi är medvetna om att meOne inte är ensamma IT-konsultmäklare på marknaden, styrkan som våra kunder ser med oss är kunskapen och kompetensen vi besitter av och med seniora medarbetare. Detta gör att vi på ett korrekt sätt kan förmedla kundernas behov till våra konsulter och partners för att därigenom uppnå en hög leveranskvalitet.

 

Våra konsulter känner en trygghet i att vi kan vår marknad och därigenom gör meOne tillsammans med våra konsulter det yttersta för att nå den bästa lösningen för våra kunder likväl som för våra konsulter. Med total transparens i behov, kund och affär ser vi till att matchningsprocessen blir optimal för alla parter, där konsulten får rätt utmaningar i en passande miljö.

Vi är ett oberoende och fristående IT-konsultbolag där våra konsulters kompetenser och våra relationer är vårt yttersta fokus.