Utvecklare och konsulter som levererar

Vad för utvecklare behöver du stärka ditt team med?

 

Vi på meOne har en fantastisk bredd av utvecklare och konsulter som vi kan erbjuda till er IT-avdelning som stöd. Om ni behöver temporär förstärkning för att få projektet i hamn eller kanske få hjälp med de där uppgifterna som ni hittills inte lyckats med, så kan meOne vara lösningen.

 

Den bredd vi har inom IT kan vara t. ex. frontend, backend och fullstack utvecklare. Nedanför ger vi er en lite mer utförlig bild av de olika områdena ni kan finna stöd från oss. Vi har dock IT-konsulter inom fler områden än det som nämns här så för säkerhets skulle fråga oss gärna.

Webbutvecklare

Specialiserade på att skapa webbapplikationer och webbplatser. De kan vara front-end-utvecklare som fokuserar på användargränssnitt och interaktivitet, eller back-end-utvecklare som arbetar med server-sidan och databashantering.

Mobilapputvecklare

Med fokus på att utveckla appar för mobila plattformar som iOS (för Apple-enheter) och Android. De kan använda olika programmeringsspråk och ramverk beroende på plattformen.

Frontend-utvecklare

Frontend-konsulter som specialiserat sig på att utveckla och underhålla applikationens användargränssnitt (UI) för webb och olika applikationer.

Backend-utvecklare

Backend-konsulter som utvecklar och underhåller applikationens server- och databaskod som är nödvändig för att driva en hemsida eller applikation.

Fullstack-utvecklare

Fullstack-konsulter med kunskap och erfarenhet av både frontend- och backend-utveckling. De har förmågan att skapa en komplett applikation från början till slut.

Embedded-utvecklare

En utvecklare och konsult för inbyggda system, även känd som en embeddedutvecklare, är specialiserad på utvecklingen i inbyggda system. Det kan vara system med inriktning på en specifik uppgift eller funktion. Exempel på detta är hemelektronik, industriella maskiner, medicinteknik, fordon med mera.

Databasutvecklare

Databaskonsulter med kompetenser inom databaser. Utvecklare av databaser som applikationer sedan använder sig av för att lagra och hämta data. Ofta har de också kunskap om olika databastekniker och SQL.

DevOps-utvecklare

DevOps-konsulter med ansvar för att automatisera processer för mjukvaruleveranser och integrering av utveckling och drift. De kan även hjälpa er integration, leverans och infrastrukturhantering.

Spelutvecklare

Konsulter specialiserade inom datorspel för olika plattformar, inklusive konsoler, datorer och mobila enheter. De kan arbeta med olika spelmotorer och programmeringsspråk beroende på ert/projektets behov.

AI- och maskininlärningsutvecklare

Konsulter som specialiserat sig på att utveckla system och applikationer som använder sig av artificiell intelligens och maskininlärningstekniker, för att analysera och dra slutsatser från data.

 

Säkerhetsutvecklare

Säkerhet har aldrig varit viktigare. Våra säkerhetskonsulter fokuserar på att säkra system och applikationer mot olika typer av cyberhot. De kan också utveckla säkerhetsprotokoll, implementera säkerhetsfunktioner och utföra sårbarhetstester.

SAP-konsulter

IT-konsulter som jobbar med affärssystemet SAP. Vi har lång erfarenhet av SAP och det finns flera områden inom SAP som våra konsulter jobbar med. Här kan ni läsa mer om våra SAP-konsulter.

Hitta rätt utvecklare och konsult till ditt uppdrag

Med ett stort nätverk av konsulter arbetar vi för att skapa den bästa matchningen mellan uppdragsgivare och konsult.
 

Vi har en ambition att lära känna både konsulten och våra kunder djupare för att kunna leverera bästa möjliga matchning.

Konsulter och utvecklare för olika teknikområden

 

Utvecklarna och konsulterna i vårt nätverk bemästrar en rad tekniker och programmeringsspråk. Nedan är ett urval av tekniker och språk där vi har konsulter som kan hjälpa er.

 

Java-konsult

Java är ett kraftfullt och brett användbart programmeringsspråk som används inom systemutveckling för att bygga skalbara, plattformsoberoende applikationer. Det används ofta för att utveckla stora affärsapplikationer, servrar och enterprise-system.

C och C++ konsult

Dessa språk används ofta för systemprogrammering, inbäddad utveckling och prestandakritiska applikationer. De erbjuder nära maskinnära prestanda och ger utvecklare stor kontroll över hårdvaran.

C#-konsult

C# är ett objektorienterat programspråk utvecklat av Microsoft. Det används främst för utveckling på Microsofts .NET-plattform, men kan även användas på andra plattformar.

Python-konsult

Är ett programmeringsspråk med en enkel syntax som är lättläst och enkelt att lära sig för både nybörjare och erfarna utvecklare. Kan användas för en mängd olika applikationer, inklusive webbutveckling, datavetenskap, maskininlärning, artificiell intelligens, automatisering, spelutveckling och mycket mer. Det har blivit kraftfullt tack vare sitt omfattande ekosystem av bibliotek och ramverk, vilket gör det till ett populärt val för många utvecklare runt om i världen.

Ruby-konsult

Ruby är ett känt för sin enkelhet och elegans. Ett programmeringsspråk som används för att utveckla olika typer av programvara, men det är särskilt populärt inom webbutveckling tack vare sitt kraftfulla ramverk, Ruby on Rails.

PHP-konsult

PHP är ett skriptspråk som främst används för att utveckla dynamiska webbplatser och webbapplikationer. PHP står för ”Hypertext Preprocessor”. Ett kraftfullt och mycket populärt språk vid webbutveckling tack vare en enkel syntax, omfattande funktionalitet och breda användning över hela webben.

HTML-konsult

HTML, som är en förkortning av HyperText Markup Language, är ett språk som används för att skapa och strukturera webbsidor. Det används t ex tillsammans med CSS (Cascading Style Sheets) och JavaScript för att definiera utseendet och stil på en webbsida.

JavaScript-konsult

Vid skapandet av interaktivitet på webbsidora används främst Javascript. Det är ett av de tre grundläggande teknologierna för webben, tillsammans med HTML och CSS.

ServiceNow-konsult

Är en plattform för molnbaserad IT-servicehantering (ITSM) och verksamhetshantering (ITOM) som hjälper organisationer att automatisera och hantera sina IT-tjänster och affärsprocesser.

Salesforce-konsult

Världens största leverantör av CRM system. Är en molnbaserad plattform för kundrelationshantering (CRM) och affärsapplikationer som hjälper företag att hantera och automatisera sina försäljnings-, marknadsförings- och kundtjänstprocesser.

SAP-konsult

Är en integrerad affärslösning som hjälper företag hantera sina verksamhetsprocesser inom områden som finans, inköp, försäljning, HR, produktion, lagerhantering och mer. ERP-systemet SAP möjliggör integrationer med olika delar av företagets verksamhet och processhantering.

Dynamics 365-konsult

Dynamics 365 är en molnbaserad affärsapplikationsplattform utvecklad av Microsoft. Plattformen erbjuder en rad integrerade affärsapplikationer och tjänster som är avsedda att hjälpa företag att hantera olika aspekter av sin verksamhet, inklusive försäljning, kundtjänst, marknadsföring, projektledning, ekonomi, HR och mer.

Fler tekniker och programmeringsspråk

Ovanstående är bara några av de olika programspråk och tekniker som våra konsulter inom nätverket besitter. Valet av språk beror vanligtvis på projektets krav och er avdelnings kunskaper och preferenser.

Erfarna Konsultmäklare

Stort nätverk med utvecklare och konsulter

Vi samarbetar i dagsläget med ca 500 små och medelstora partnerbolag varav mer än 80 bolag har en tydlig inriktning på SAP, Microsoft, Oracle och Salesforce. Och övriga drygt 400 bidrar med kompetens över hela IT-sektorn.
Vi finns idag representerade i Sverige från norr till söder samt även Norge, Finland och Danmark. Vårt fokus ligger på kundnöjdhet och vi gör alltid det lilla extra för att både kund och konsult ska få de bästa tänkbara förutsättningarna för varje uppdrag.
 

Vi har en nära relation med våra konsulter. Vi kan därför effektivt matcha era behov med rätt konsult. Som uppdragsgivare sparar du tid och får snabbt träffa relevanta och motiverade konsulter som är intresserade av uppdraget.

Utvecklare i Stockholm, Göteborg, Malmö och större delen av Sverige

Vi finns idag representerade i Sverige från norr till söder samt även Norge, Finland och Danmark. Vill du ha direkt kontakt med våra lokala konsultförmedlare så når du dem här.

Är du utvecklare och vill bli en del av vårt konsultnätverk?

Vi är en modern konsultmäklare där medarbetarna har en lång branscherfarenhet, tillsammans med fantastiska partners tål vi att utmanas även till de tuffare förfrågningarna.

Vi strävar efter bästa möjliga klimat på konsultmarknaden för kunder, leverantörer och partners genom hela processen från köp och sälj till projektgenomförande och leverans.

Så matchar vi rätt utvecklare mot ditt uppdrag

För att vara säkra på att vi båda uppfattat samarbetet på samma sätt bekräftar vi uppdraget skriftligen – enligt rutiner i samråd med kunden. Vår arbetsprocess i enlighet med vår kvalitetsplan finns beskriven nedan:

  1. Vi identifierar ett behov, kan vara genom aktiv försäljning, en förfrågan eller avrop.
  2. Vi Skickar ut en kompetensförfrågan till vårt nätverk, utifrån ett antal kriterier, geografi, kompetens, internationell leverans.
  3. Ett antal partners svarar på förfrågan där vi gör ett första urval och presenterar 2 – 4 kandidater till kund.
  4. Intervjuer genomförs hos kund, där kunden säkerställer att det är rätt person som kommer in.
  5. Utvärdering av IT-konsulten utifrån kompetens, pris i samråd mellan meOne och kund.
  6. Två avtal skrivs, ett med kunden och ett med IT-konsulten
  7. Uppdrag påbörjas

 

Begär offert på utvecklare och konsulter till ditt uppdrag

Vi har lång erfarenhet av de krav som ställs för att matcha en utvecklare och konsult med kraven i ett projekt. Vår kvalitetssäkrade urvalsprocess gör att vi säkerställer rätt profil till uppdraget.

Vi har konsulter över hela Sverige i vårt nätverk. Begär offert direkt i formuläret nedan.