Vad vi gör

Erfarna Konsultmäklare

Kompetens, snabbhet och personlig service

Vi vill du skall känna dig lugn med att vi kommer jobba för att du skall bli nöjd. I början av vår relation lägger vi fokus på att förstå vad du har för krav och vad som är viktigt för dig.

Vi har samtliga många år inom IT branschen och har genom åren lärt oss både genom de framgångar vi haft men också genom de misstag vi gjort i hur det bäst skall se ut.

 Vi lägger vikt vid att kunna vara personliga oavsett om du är liten eller stor, konsult eller Kund. De bästa affärerna börjar genom att skaffa tillit. Och oaktat storlek eller behov kan du vara säker på att vi kommer göra vårt yttersta för dig.
Erfarna Konsultmäklare

SAP och IT Området specialister

Behöver du råd, en skräddarsydd produkt eller ett helt team av experter inom IT? Vi hjälpa dig att lösa dina största affärsutmaningar och resursbehov. Managementkonsult till Cybersecurity experter, backendutvecklare till front end utvecklare, oavsett teknik så kan vi finna rätt IT-konsult.

Vi har förmedlat installationer av Dynamics 365 och AX på företag i alla storlekar i många olika branscher. 

Vi är bland de främsta nätverken i Norden inom SAP. Vi kan hitta SAP-konsulter oavsett om det gäller SAP FICO, SAP SD, SAP MM, SAP SD, SAP BW/4HANA, Business Objects, Chrystal Reports eller en ren ABAP utvecklare, bara för att nämna några.

Salesforce är världens största CRM-system som vi också vet är eftertraktade i vårt nätverk. Men genom meOne´s nätverk så kan vi erbjuda lösningar genom våra fantastiska partners på de flesta utmaningar vi råkat på.
Vad vi gör

Våra kunder vänder sig till oss när de söker kvalificerade IT-konsulter

Kompetens, snabbhet och personlig service

Vi står för specialistkompetens, snabbhet, personlig service och gör alltid det lilla extra för våra kunder.

Kompetens, snabbhet och personlig service

Vi erbjuder kvalitetstjänster med bästa möjliga prestanda från vår professionella personal
Komma igång

SAP och IT-området specialister

Vi är i grunden inriktade på SAP- specialister vilket fortfarande är vårat starkaste ben men har med tiden utvecklat ett stort och kompetent partnernätverk och täcker idag hela IT-området.

SAP och IT-området specialister

Vi garanterar ett professionellt och kompetent bemötande när vi levererar vårt syfte
Komma igång

Kvalitetssäkrade urvalsprocess

Vi vet vilka krav som ställs för att matcha en konsult med kraven i ett projekt och vår kvalitetssäkrade urvalsprocess gör att vi säkerställer att rätt profil får uppdraget.

Kvalitetssäkrade urvalsprocess

Vi garanterar alltid en bra kvalitet på för att säkerställa kundernas belåtenhet
Komma igång
Urvalsprocessen

Kvalitetssäkrad urvalsprocess

Vi har lång erfarenhet av de krav som ställs för att matcha en konsult med kraven i ett projekt och vår kvalitetssäkrade urvalsprocess gör att vi säkerställer rätt profil till uppdraget.

Vi söker ständigt nya intressanta profiler till spännande uppdrag hos våra kunder.