meOne tackar för fortsatt förtroende som leverantör av IT-konsultmäklartjänster till Strängnäs Kommun

meOne har under några år verkat som IT-konsultmäklare till Strängnäs kommun och Strängnäs kommunala bolag. Detta är ett avtal som Strängnäs kommun har valt att förlänga med meOne med möjlighet att fortsätta leverera IT-konsulter till Strängnäs.

Vi ser detta som en viktig kund och ett kvitto på det arbete som pågår på meOne att bredda verksamheten och också jobba med offentliga och kommunala bolag och förvaltningar. Strängnäs har en strategisk placering i Mälardalen där vi ser stor leveranspotential också från kringliggande städer så som Enköping och Eskilstuna.

Ramavtalet sträcker sig 1 år och gäller samtliga enheter inom Strängnäs kommun.

Stockholm 2020-06-30
Sami Bask
meOne Konsultförmedling AB

meOne är en fullserviceleverantör inom IT-området och vi samarbetar i dagsläget med ca 500 små och medelstora partnerbolag varav ca 70 har en tydlig SAP inriktning medan och övriga drygt 400 bidrar med kompetens över hela IT-sektorn.

Vi har idag uppdrag i Sverige från norr till söder och har Norden, Sverige, Norge, Finland och Danmark som hemmamarknad. Vår fokus ligger på kundnöjdhet och vi gör alltid det lilla extra för att både kund och konsult ska få de bästa tänkbara förutsättningarna för varje uppdrag.

För ytterligare information kontakta Sami Bask, VD, meOne +46 793 402 903

Fler Nyheter