Samtal med Filip Lundgren, Account Manager meOne

Nu känns det som Filip börjar bli varm i kläderna här hos oss på meOne. Eftersom han har hunnit med både affärsplanering, budgetarbete och prognostisering känns det naturligt att äntligen ta pulsen på Filip.

Filip, sätt dig till rätta så kör vi i gång intervjun.

Filip Lundgren, Account Manager, meOne Konsultförmedling
Filip Lundgren Account Manager på meOne

Vad ägnade du dig åt innan du kom till oss på meOne?

Jag arbetade med försäljning på ett startupbolag inom HR-Tech. Det system vi sålde hjälpte HR-avdelningarna på kundföretagen att effektivisera sina HR-flöden och samla all sin masterdata på ett ställe på ett överskådligt sätt.

 Hur tycker du att den första tiden på meOne har varit?

Första tiden här på meOne? Jösses, jag känner mig utmanad! Det har verkligen varit roligt, lärorikt och väldigt utvecklande!

 Vad är dina mest bestående intryck av meOne?

Professionalism i kombination med roliga, avslappnade och kompetenta personer som gärna delar med sig av sina kunskaper. En spännande kombination, måste jag säga.

 Vilka ser du som de största utmaningarna i jobbet på meOne?

Skapa ett intresse och få företagsledare/köpande chefer att känna relevans nog att ta en dialog med mig. Vara relevant nog för att de ska inse att jag inte är ännu en säljare i mängden utan på riktigt kan hjälpa till och också vara ett komplement till redan befintliga leverantörer. Jag vill få kunder att ta diskussioner med mig och oss även innan behoven uppkommer, för att på detta sätt skapa bättre förutsättningar för alla parter att nå ett lyckat slutresultat.

Om du skulle gissa hur dina kollegor beskriver dig, vad tror du dem skulle säga?

Tror dem skulle beskriva mig som en rolig och avslappnad person som älskar mitt jobb och det jag gör samt har bästa mustaschen på kontoret. (ingen mustasch på bilden reds anmärkning)

Vi är givetvis nyfikna på att höra mer on Filip som person, vad gör du när du inte jobbar?

Spenderar orimligt mycket tid på att konsumera sport, framför allt Arsenal, Örebro SK och Örebro hockey. Förutom det så pratar jag en hel del med min familj som bor kvar i Skåne. Då jag är uppvuxen i Skåne har jag många av mina polare kvar där nere så det blir Playstation spelande när tid finns som ett sätt att umgås med barndomskompisarna. Sist men absolut inte minst umgås jag med min kära flickvän.

Vilken skulle du säga är den absolut viktigaste arbetsuppgiften just nu för dig?

Det allra viktigaste för mig är att etablera mitt nätverk inom branschen att ha dialoger med potentiella kunder för att ta reda på och klargöra de synergier vi har tillsammans och att hjälpa dem med rätt kompetens hämtat ur vårt fantastiska och kompetenta konsultnätverk.

Tack Filip för att du tog dig tid till detta samtal nu ska jag inte uppehålla dig mer så att du kan jobba vidare med att hjälpa kunder att hitta meOne!

Om ni vill komma i kontakt med Filip så finner ni hans kontaktuppgifter på hemsidan, Kontakta Oss – MeOne

Om meOne Konsultförmedling AB

meOne grundades 2007 och var från början inriktad på SAP-specialister vilket vi fortfarande är starka inom men vi har med tiden utvecklat ett stort och kompetent partnernätverk där vi idag täcker hela IT-området. Vi är starka på våra lokala marknader samtidigt som vi erbjuder våra tjänster i hela Norden.

Med huvudkontor i Stockholm samt kontor i Malmö tar vi oss an uppdrag i hela Norden med fokus på Sverige.

För mer information, kontakta:

meOne Konsultförmedling AB

Sami Bask, VD

sami.bask@meonegroup.com

+46 793 402 903

Fler Nyheter