meOne tackar för fortsatt förtroende att leverera IT-specialister och SAP konsulter till E.ON

meOne har under flera år verkat som konsultmäklare av specialisttjänster inom IT/SAP och har efter senaste konsultupphandlingen fått fortsatt förtroende att leverera konsulter till E.ON.

Vi känner oss stolta att få fortsätta leverera till E.ON som är en stor konsultköpare i Södra Sverige, att vi också fått utökat förtroende inom Teamleveranser visar att vi har en hög leveranssäkerhet och jobbar med partnerbolag av högsta kvalitet, säger Johnny Nilsson Regionchef för meOne Syd.

E.ON är en viktig och strategisk kund till meOne och att vi nu får fortsatt förtroende att fortsätta leverera konsulter är ett tecken på ett väl fungerande samarbete där meOne har levt upp till de förväntningar E.ON har på oss. För att ytterligare vässa oss och vår leverans till E.ON har vi sedan en tid anställt en dedikerad resurs som ska hantera E.ON och ge dem den attention dem förtjänar, avslutar Sami Bask VD meOne.

Ramavtalet sträcker sig 2 år och gäller samtliga enheter inom E.ON.

Stockholm 2020-03-23
Malin Storm Fristedt
Marknad meOne Konsultförmedling AB

meOne är en fullserviceleverantör inom IT-området och vi samarbetar i dagsläget med ca 500 små och medelstora partnerbolag varav ca 70 har en tydlig SAP inriktning medan och övriga drygt 400 bidrar med kompetens över hela IT-sektorn.

Vi har idag uppdrag i Sverige från norr till söder och har Norden, Sverige, Norge, Finland och Danmark som hemmamarknad. Vår fokus ligger på kundnöjdhet och vi gör alltid det lilla extra för att både kund och konsult ska få de bästa tänkbara förutsättningarna för varje uppdrag.

För ytterligare information kontakta Sami Bask, VD, meOne +46 793 402 903 eller Johnny Nilsson, Regionchef Syd meOne +46 767 985 360

Fler Nyheter