Samtal med Ida Pajuvirta, CFO meOne

Efter tre intensiva månader med bland annat ett systembyte bakom sig, satte vi oss äntligen ner och samtalade med Ida Pajuvirta, ekonomiansvarig – CFO på meOne sedan september. Idas tid på meOne började med att vi gick från en traditionell on-prem lösning till ett helt nytt molnbaserat ekonomisystem från en ny leverantör.

Ida Pajuvirta CFO
Ida Pajuvirta ny CFO på meOne

Hej, Ida nu är vi många som är nyfikna på dig! Innan du kom till oss, var fanns du då?

Innan meOne var jag på Zington.

 Hur har första tiden varit och vilka är dina första intryck av meOne?

Jag har verkligen fått en rivstart på meOne i och med att vi bytte ekonomisystem i samband med att jag började. Det är mycket som ska falla på plats men nu känner jag att jag har koll på läget!

Johnny, Sami och Tomas brinner verkligen för meOne och tänker alltid på nästa affär samtidigt som dom även kan skoja till det. Dom kompletterar varandra väldigt bra, det är tre personer som har sina egna styrkor och svagheter men som kombinerat passar bra ihop och gynnar meOne.

 Vilken är din viktigaste uppgift just nu?

Att se över vilka manuella uppgifter som kan effektiviseras. I och med nytt system finns ju även nya, smarta funktioner som kan spara mycket tid.

 Men vem är du – berätta om din bakgrund?

Jag är redovisningskonsult som startade eget våren 2020, efter cirka 8 år på ekonomi- och löneavdelning. Under den här tiden har jag varit på ett par olika företag i olika roller. Det är väldigt kul att vara konsult och få se hur företag i olika branscher fungerar och kunna ta med sig lärdomar till nästa uppdrag. 

 När du inte jobbar, vad gör du då?

Just nu håller jag på att måla och tapetsera om köket. Det går inte fort när man har tummen mitt i handen, men det går framåt! Annars läser jag mycket, helst historiska romaner. När jag kan är jag även gärna hundvakt och är ute i skogen!

Tack Ida för att du tog dig tid till detta samtal och återigen välkommen till meOne tack också för det fantastiska jobb du gjort så här långt nu blir det full fart mot nya stordåd!

Om ni vill komma i kontakt med Ida så finner ni hennes kontaktuppgifter på hemsidan, Kontakta Oss – MeOne

Om meOne Konsultförmedling AB

meOne grundades 2007 och var från början inriktad på SAP-specialister vilket vi fortfarande är starka inom men vi har med tiden utvecklat ett stort och kompetent partnernätverk där vi idag täcker hela IT-området. Vi är starka på våra lokala marknader samtidigt som vi erbjuder våra tjänster i hela Norden.

Med huvudkontor i Stockholm samt kontor i Lund tar vi oss an uppdrag i hela Norden med fokus på Sverige.

För mer information, kontakta:

meOne Konsultförmedling AB

Sami Bask, VD

sami.bask@meonegroup.com

+46 793 402 903

Fler Nyheter